A klíma karbantartás nem csak a garancia miatt fontos, hanem az Ön egészsége és a klíma készülékek hosszabb, gazdaságosabb működésébe érdekében is. Egy szennyezett klíma hőcserélő rosszabb hatásfok mellett képes leadni a hőt, míg egy elkoszolódott ventilátor nem tudja a kívánt térbe juttatni a megfelelő mennyiségű levegőt, emellet a felületek a gombák és baktériumok melegágyai is lehetnek.

A klímaberendezés használatától és a gyártó által meghatározott évenkénti egy, vagy több alkalommal szükséges a klíma tisztítás, karbantartását elvégeztetni. Ez nem csak egy tisztítás, hanem egy megelőző átvizsgálás a későbbi nagyobb hibák elkerülése végett.
A klíma karbantartás alkalmával ellenőrizzük a hűtőkör nyomását és szivárgáskeresését, az elektromos vezetékek épségét, esetleges után húzását. Kitisztítjuk a klíma kül- és beltéri egységet, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását.
Speciális koncentrátummal a klíma beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktériummentesítjük az egészség megóvása érdekében.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!